Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:23 PM
Шановні працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги, дорогі пацієнти, представники органів місцевого самоврядування.

Шановні працівники Центру

первинної медико-санітарної допомоги, дорогі  пацієнти,

 представники органів місцевого самоврядування.

         Завершується 2022  рік, який залишиться у нашій пам’яті надовго, адже він приніс у наші домівки війну.

         Наші Збройні сили зробили все можливе для того, щоб зупинити ворога та звільнити  значну частину нашої території від російських загарбників.

         Але вирішальна битва ще попереду. Ми віримо в наші Збройні сили, ми віримо в Перемогу.

         Для нас працівників, первинки, рік був теж не простим. Розпочався він дуже оптимістично - із значного підвищення рівня заробітної плати з одного боку, з іншого  дефіцитом фінансування в 3,5 млн. грн. Спільними зусиллями  ми вирішили дану проблему. Дякую, всім вам за розуміння та підтримку.

         Впродовж 2022 року ми проводили заходи щодо організації доступної, якісної медичної допомоги нашим пацієнтам у відповідності до стандартів гарантованих державою, зміцнення матеріально-технічної бази структурних підрозділів, придбали медичне обладнання, лабораторні меблі, електрогенератори.

         Забезпечили виїзну лікарську медичну допомогу в села та цілодобове функціонування кабінету невідкладних станів. Належним чином працював денний стаціонар, фізіотерепавтичний кабінет, кабінет щеплень, лабораторія, ЕКГ кабінет.  До лікарів первинки впродовж року зареєстровано десятки тисяч звернень пацієнтів, оформлено тисячі медичних висновків про тимчасову непрацездатність, виписано тисячі рецептів по програмі «Доступні ліки». На належному рівні санітарно-гігієнічний та протиепідемічний  режим в наших структурних підрозділах.

         Капіталізація підприємства становить майже 10 млн.грн, або за останні 2 роки зросла майже в 2 рази. Підприємство виконало всі свої зобов’язання перед працівниками. Рік закінчується без кредиторської  та дебіторської заборгованості, з позитивним балансом та прибутком.

         Це стало можливим завдяки Вам, шановні колеги. Без сумніву значний вклад в розвиток первинки внесли працівники органів місцевого самоврядування. Без особливого патронату з боку селищного голови Дмитра Левицького, його заступника Валерія Фехи, сільських голів Острожецької, Бокіймівської та Ярославицької сільських рад Тараса Гордійчука, Сергія Павлюка,  Леоніда Пруднікова ми б не забезпечили населенню якісну медичну допомогу та належне функціонування структурних підрозділів. Адже, саме вони, реалізуючи свої повноваження в галузі охорони здоров’я, забезпечили нам належне фінансування за рахунок коштів місцевого бюджету. Це в свою чергу дало можливість своєчасно розраховуватися за спожиті енергоносії, проводити ремонти, купувати медичне обладнання, медикаменти, лабораторні реактиви та паливно-мастильні матеріали. Саме завдяки їм наші онкохворі отримують безоплатну знеболюючу терапію, а учасники бойових дій - медикаменти для амбулаторного лікування.

         Щиро дякую, всім Вам  за розуміння, підтримку та сподіваюсь, що і  в майбутньому 2023 році Ви зумієте не тільки зберегти , а й збільшити видатки місцевих бюджетів на розвиток Первинки.

         Напередодні 2023 року всім Нам хочу побажати ПЕРЕМОГИ.

         Нехай Господь Бог береже наших рідних від шаленої кулі, розривів ворожих ракет, мін, транспортних пригод, лиха, горя, небезпеки та поверне їх живими і неушкодженими додому. 

         А після перемоги ми обов’язково заживемо щасливо у вільній, незалежній державі, де пануватиме злагода, закон та свобода.

         Наші рідні повернуться з війни до мирного життя. І у наших сімях, як в цілому у державі, запанує мир, любов та повернеться віра у щасливе майбуття.

         З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!!!

         Віримо в ЗСУ.

          Віримо в ПЕРЕМОГУ!

 

З повагою, головний лікар      Василь СЕМЕНЮК

 

Переглядів: 88 | Додав: doom02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar