Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:41 AM
Шановні лікарі, медичні сестри, фельдшери, акушерки, молодший медичний персонал та працівники адміністративно-господарської служби!

Шановні лікарі, медичні сестри, фельдшери, акушерки, молодший медичний персонал та працівники адміністративно-господарської служби!

           В 2020 році Ви забезпечили належний рівень надання якісної, доступної медичної допомоги населенню в умовах пандемії коронавірусної хвороби. Забрано більше трьох тисяч ПЛР мазків, виявлено більше тисячу хворих на коронавірусну хворобу з яких 92% лікувались амбулаторно, зроблено сотні виїздів лікарів та мобільних бригад  на дім до пацієнтів. В цих умовах лікарі виписали майже 13 тисяч електронних рецептів для хронічно-хворих пацієнтів,  сотні електронних направлень до лікарів вторинної та третинної ланок, проводили планову вакцинації  та динамічне спостереження за дітьми. Працювали над підвищенням свого професійного рівня. Впродовж року проводилась робота по покращенню матеріально-технічної бази структурних підрозділів, готовності їх до роботи в осінньо-зимовий період, забезпечення доступності осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення до приміщень. Вперше проведено страхування працюючих на випадок їх захворювання на коронавірусну хворобу за рахунок коштів місцевого бюджету, як наслідок належної підтримки працюючих на первинці з боку голови селищної ради Дмитра Левицького та всього депутатського корпусу. Крім того, селищною радою були виділені кошти на преміювання працюючих в умовах пандемії та надана допомога засобами індивідуального захисту для працюючих та бензином для організації виїзної допомоги. Пандемія не оминула і членів нашого колективу. За цей період захворіло 15 працівників, зараз всі вони одужали та приступили до виконання своїх професійних обов’язків, окремі з них вже отримали страховку за амбулаторне лікування в розмірі 3-х тисяч гривень.  Всім бажаю здоров’я та дотримуватись соціальної дистанції, використовувати  засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі середники. Рік, що минає був для нас роком фінансовою стабільності. За результатами досліджень згідно з фінансовими показниками  підприємству торгово-промисловою палатою України вручений диплом  в номінації «ВИБІР КРАЇНИ» 2020. Це оцінка роботи всього колективу працівників в 2020 році. Ми на передодні Нового року, він стукає вже в двері. Нехай він принесе із собою тільки радість, здоров’я, щастя та добрі новини. А всі негаразди, хвороби та сум давайте залишимо позаду, не будемо брати у рік новий. І нехай неодмінно всі мрії збудуться! З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Василь Семенюк

Переглядів: 122 | Додав: doom02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar