Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

4:34 PM
Шановні колеги!

Шановні колеги!

 

         Сьогодні ми прикрасили новорічну ялинку та запалили на ній вогники, як символ наближення прийдешнього 2022 року.

         Настав час повернути свій погляд назад та підсумувати результати нашої з вами роботи впродовж 2021 року.

         За результатами рейтингового аналізу діяльності суб’єктів господарювання України за багаторазове досягнення блискучого успіху, стабільність лідерських позицій, значні результати діяльності колектив комунального підприємства нагороджений Почесним Званням «Лідер Галузі 2021». Підставою для нагородження є друге місце серед 100 кращих державних підприємств України в номінації «Ділова активність». Ступінь: Золото КВЕД 86,21 «Загальна медична практика».  За що я Вам усім дякую та з чим я Вас вітаю.

         Це стало можливим завдяки плідній роботі колективу медичних працівників при сприянні органів місцевого самоврядування, особливій позиції щодо подальшого розвитку та функціонування первинної медичної допомоги з боку Млинівського селищного голови Дмитра Левицького, сільських голів Острожецької, Бокіймівської та Ярославицької сільських рад Тараса Гордійчука, Сергія Павлюка та Леоніда Пруднікова. Саме завдяки їм та депутатському корпусу підприємство отримало в 2021 році фінансування в розмірі 1,7 млн.грн. з місцевого бюджету. Це забезпечило сталий фінансовий розвиток. Ми виконали всі свої зобов’язання перед колективом медичних працівників та кредиторами.

Капіталізація підприємства виросла майже на 3,0 млн.грн. Ми придбали автомобіль, отримали телемедичне обладнання на суму майже 2,0 млн.грн. До його придбання, в тому числі були залучені кошти місцевого бюджету в сумі 231  тис.грн. Отримали ІФА апарат та кисневі концентратори.

Забезпечили внутрішню доступність до структурних підрозділів, що дало можливість своєчасно укласти договір з НСЗУ. Структурні підрозділи забезпечені необхідними розхідними матеріалами, медикаментами, в них проведені ремонти. Збережено виїзну допомогу у фельдшерські пункти. Впродовж року під час виїздів оглянуто понад 5,0 тис. наших пацієнтів. Проліковано в денних стаціонарах більше 2,0 тис. пацієнтів, в домашніх - майже 3,0 тис. хворих.

Зроблено понад 15 тис. щеплень від коронавірусної хвороби, виявлено та проліковано більше 2-х тис. пацієнтів з COVID-19. Відібрано понад 1000 ПЛР мазків, зроблено 3,5 тис. швидких тестів та майже 1000 ІФА досліджень. 

Забезпечили цілодобову доступність населення до медичної допомоги. Зробили ще багато інших позитивних кроків на шляху розвитку нашого підприємства. Були звичайно й певні недоліки. Не всі намічені заходи виконанні, але про це ми будемо детально говорити на підсумковій медичній раді.

Звичайно – основне багатство нашого колективу це Ви: лікарі, медичний персонал з медичною освітою, реєстратори, санітарки, працівники адміністративно-управлінського та господарського підрозділів. Тому на передодні прийдешнього 2022 року перш за все хочу всім Вам подякувати за відданість справі, яку ви робите, здійснення усіх Ваших бажань та реалізації ваших задумів.

Нехай Новий 2022 рік прийде до вас лише з радістю, буде щедрим на здійснення планів і сподівань, додасть сил, здоров’я й оптимізму, принесе із собою впевненість і стабільність. Миру й достатку вашим родинам! Нехай чарівні новорічні дзвони щастя ллються у ваші домівки, а тепло різдвяної свічки зігріває ваші серця й надає душевної рівноваги та благополуччя.

Бажаємо гарного настрою, невичерпної енергії, миру нам та рідній Україні!

Нехай Господь дарує кожному своє благословення у день Різдва Христового!

      Щасливих новорічних свят!

 

Дай Боже Вам любові і тепла,

Добра в сім’ї і затишку в оселі,

Щоб щастя світла музика текла

В різдвяні свята, щедрі і веселі!

Хай здійснює бажання рік Новий,

Хай Вся родина Ваша процвітає,

З чудовим святом, радості і мрій

Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!

 

З вдячністю за самовіддану працю та з повагою, головний лікар Василь СЕМЕНЮК

Переглядів: 186 | Додав: doom02 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar